Saturday, September 12, 2009

Today



Assalamualikum kepada teman-teman semua,sekarang ni hampir pukul lapan malam.Aku tak pasti samaada tarawih atau tak aku malam ni , sebabnye aku sekarang ni sangat pening,rasa macam nak demam.Esok ujian BM n PSI, baru sikit ulang kaji.Arghh,kenapalah sekarang ni aku rasa macam ni.Entah-entah esok aku tak pegi sekolah pon tak tau la.Tapi kalu boleh aku taknak tinggal la sekolah time exam macam ni.

Tambahan pula,esok aku dah janji ngan kawan sepengawas aku untuk bagi senarai nama pengawas baru kat dyeorg esok untuk buat jadual.Cg Nordin(guru pengawas) nak buat perjumpaan hari khamis ni.sebab tu la kene siapkan jadual sebelum hari khamis ni...
Cg, I'll try my best ...


Nota Hope And Dream :

Dibah : hati-hati masa balik kat sini nanti...
Sya Izz : Melalut ape ngan serenehectic haaa???
Syieqa : Hari Khamis ni ada perjumpaan...
All Off You :kalau nak baca karya mengarut yang best bukak blog
wirajiwa,
Boleh tengok kat My Follower...








0 comments:

Post a Comment

 
Template by STR from Minima retouched by Nyahoo | ics - id | ADxMenu |