Saturday, September 26, 2009

Share

Assalamualikum,

Haa,Malam-malam ni aku boring sangat,So,terfikikirlah nak update blog.Sebenarnya Nenek n Uncle Auntie aku datng kat rumah malam ni.sekarang dekat pukul 12 malam.Duk tgh bincang apa aku tak tahu la...Hahaha,Urusan orang tua.Tak baek campur tangan.Aku ni duk depan PC tgh layan blog-blog org laen.So,Aku nak kongsi sikit blog-blog yang aku layan malam ni .... Kalu ada masa bukak la blog-blog ni k ... ???

Blog nur Islam club Yang ni wajib bukak

Blog Aliah Umairah , blog dye ni lah yang aku buat post dulu ...

Blog ni blog tak tau la aku ... Cuma nama dye Natasha , Aku pon baru kenal gak ...


Tiga ni jela dulu aku promote ...

Ok ... Chaw dulu ...

Sekian ...

1 comments:

wh0se said...

thankz kongsi pengalaman pergi ke blog orang...memang best la blog nie...papepun, whose nak ucapkan salam perkenalan...

Post a Comment

 
Template by STR from Minima retouched by Nyahoo | ics - id | ADxMenu |