Wednesday, September 16, 2009

Sepetang di Alam Ini

Assalamualaikum

Dalam meniti perjuangan hidup ni,byk sangat cabaran...Ada suka dan duka.Yang senang takkan mencari yang susah...Berat memang berat tapi inilah liku-liku kehidupan.Kadang-kadang hal yang kecil boleh dibesarkan , Apatah lagi yang besar boleh digoncangkan... Aku tidak pasti samaada perlu atau tidak kerana hidup ini banyak cabaran dan dugaannya...


Hari last exam,happy campur letih,happy sebab dah merdeka untu sementara waktu tapi letih sebab tadi sibuk kemas bilik pengawas.tambahan pulak.malam ni mesti lagi sibuk sebab nak kene siapkan jadual bertugas untuk pengawas.Cg nak tengok besok.Baru siap yang jaga kelas.Selamat berbuka puasa untuk semua.Dah nak masuk waktu berbuka ni...

Dibah : Ingat tukar bukan senget k... ???
Sya Izz : Rasanya bukan e-mel hok x ingat tapi password ,
sbb try buat byk kali doh guno e-mel tu
tapi x jadi sebelum mintak e-mel nga sya izz lagi...


0 comments:

Post a Comment

 
Template by STR from Minima retouched by Nyahoo | ics - id | ADxMenu |