Thursday, September 10, 2009

Hope And Dream


Agaknye knpelah Hope And Dream tu,Biarlah ia menjadi rahsia dulu,apapun sekrg ni aku dah berjaya merubah wajah blog aku ni,termasuklah post yg dulu semua aku delete...Apa yang penting sekarang ni,aku nak berubah. Bulan puasa dah nak habis tapi aku masih belum dapat mengutip kemurnian bulan Ramadhan Al-Mubarak ni.

=====================================================================

Hari 11 September 2009,hari jumaat yg mulia. Lepas sahur tadi aku terus online,macam2 yg dah berlaku.Antaranya,aku dah tahu siapa SereneHectic yg menjadi misteri dlm blog Perfect Prefect tu.
hehe.Pastu adek-adek aku dapat baju raya baru.Aku dah lama beli kat KB Mall dulu.Adek aku buat tambahan...Aku??? Tak Kesahpon...
Sekian saje untu waktu ini...


Utusan Hati:// Sya Izz > Terima Kasih pasal tolong adham tadi...
Dibah >Gud luck for ur brother,sampaikan salam aku pada dye...
SereneHectic > I know you...

0 comments:

Post a Comment

 
Template by STR from Minima retouched by Nyahoo | ics - id | ADxMenu |